Om oss

Om oss

Det händer mycket i Barnteaterhuset!

Vi som byggt upp det här huset heter Therese Wernersson och Oscar Juhlin och vi är skådespelare och teaterpedagoger.

 

Om oss

Vi är utbildade teaterpedagoger, skådespelare och har läst teaterproduktion på Wendelsbergs folkhöskola.. Therese har även studerat vid Musikhögskolan och Stockholms Musikpedagogiska Institut.

 

Genom åren har vi spelat i många olika barnteater- föreställningar, såsom Pelle Svanslös, Ringaren i Notre Dame, Snödrottningen, Dockan Karlsson och hans vänner, Djungeldjuren, Folk och Rövare i Kamomilla Stad m.m.

 

Vi har hållit kurser i röstteknik och barnteater, medverkat i informationsfilm, kortfilm, musikprojekt, reklamfilm och teaterföreställningar vuxna.

 

Oscar komponerar även musik, spelar gitarr och skriver teatermanus. Therese arbetar ofta som solist i olika musiksammanhang. Både Oscar och Therese är verksamma i Teater Musica, som skapar föreställningar för vuxna .

 

Om barnteaterhuset

Vi vill skapa barnteater som är ineraktiv, där barnen får kommentera, komma med lösningar och vara delaktiga. Genom åren har vi spelat både befintliga pjäser och skapat föreställningar kring ämnen som engagerar oss. Ofta förekommer musik och sång som en naturlig del i teaterföreställningarna. Vi håller även i både kortare och lite längre kurser där barn får chansen att prova på teater. Vi vill lyfta fram teaterns kreativa, glädjefyllda och lärande kraft.

 

 

 

 

info@barnteaterhuset.se

webbkreativ.se 2012 © Copyright